Az étrend megváltoztatása nem fog segíteni olyan emberen …


“Az étrend megváltoztatása nem fog segíteni olyan emberen, aki nem változtatja meg gondolatait. Amikor az ember a gondolatait tisztává teszi, nem kíván többé tisztátlan étkeket. Tiszta gondolatok, tiszta szokásokat hoznak létre. …”

/James Allen/

“Ha a testedet tökéletesíteni akarod, őrizd meg az elmédet. Ha meg szeretnéd újítani a testedet, szépítsd meg az elmédet. A rosszindulat, az irigység, a csalódottság és csüggedés gondolatai ellopják a testtől az egészséget és kecsességet. A savanyú arc nem véletlenül jön: savanyú gondolatok hozzák létre.”

/James Allen/

Ezzel a pár rövid gondolattal szeretnék Nektek, kedves Olvasóim Boldogságos, békés, szeretetteljes, sikerekben, lelki békében gazdag új évet kívánni.

Legyen ez a 2012-es év tényleg a változás éve. A fejlődésé. Az átalakulásé.

Rakj rendben magadban, lelkedben mélyen mindent, és egészségedet is megőrzöd, illetve visszaszerezheted. Gondolkodj pozitívan minden élethelyzetben, pozitív gondolataidat kövessék pozitív cselekedetek.

Én már jó ideje olvasok ebben a témában is könyveket, böngészek az interneten, és már tavaly év vége felé létrehoztam ezzel a témával kapcsolatban egy weboldalt, a Csodás Életet:

http://www.csodaselet.hu

Most már fel lehet iratkozni itt is friss tartalom értesítőmre, és ér likeolni is az oldalt, illetve megosztani a Facebookon, ha tetszik.

Tavaly még kevés poszt született, de idén próbálok sok-sok léleksimogató gondolatot, idézetet, bölcsességet összeválogatni, hogy a pozitív életszemlélet mindenkire átragadjon, és a pozitív gondolkodást valóban pozitív cselekedetek kövessék. Szívesen veszem, ha Ti is küldtök be tartalmat az oldalra, szerkeszthetnénk együtt, hiszen több szem többet lát, több fül többet hall. Én szeretek minden csodás dolgot megosztani mással is. Ha Te is, akkor gyere és vegyél részt a küldetésben: hogy legyen a világ mindenkinek még szebb és boldogabb! :-))

Mert így, közösen megváltoztathatunk mindent!!! Hiszen tudod: a nagy átalakulásokat kicsiben kell kezdeni: saját magunkban.

További csodás napot kívánok Nektek!

Szeretettel:

Nóra
Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!