Barackos sárgadinnykrémleves






Vacsorára készítettem magamnak. Az ízéről tudnék áradozni hosszú sorokat, annyira jó ízharmónia keletkezett. 🙂

Igazi krémes, nyers gyümölcsleves.

Nem is értem, hogy sokan miért veszik a bolti instant levesporokat, amik tele vannak adalékanyaggal,  színezékkel, aromával, semmi természetes és egészséges nincs bennük. Jaaa, hogy pillanatok alatt elkészíthető… Nos, ennek a levesnek az elkészítése csupán 5 percet (vagy még annyit sem) vett igénybe, ráadásul enzim- és vitamindús, árban pedig messzi alatta van a bolti zacskós műleveseknek.

Hozzávalók: 1 barack, 1 szelet érett sárgadinnye, 5-6 szem natúr (pörköletlen) kesudió, méz és valódi citrom leve ízlés szerint, növényi tej (én most szezámmag tejet használtam, de jó házi rizstej, házi zabtej is).

Elkészítés: A kesudiót a növényi tejjel jó alaposan, krémesre összeturmixoljuk (helyettesíthető egy kis avokádó darabkával), ez fogja a krémességét megadni. Majd beleturmixoljuk a gyümölcsöket is. Ízesítjük mézzel (ez esetben a mézet ajánlom, mert nagyon kihozza az ízeket), citromlével és csöpp vanília porral.

Gyümölcsökkel megszórva tálaljuk. Én áfonyát, sárgadinnye kockákat és gránátalma szemeket szórtam rá.

Jó étvágyat! Próbáljátok ki, nem fogjátok megbánni! Én ezt eszem, míg van sárgadinnyém. Holnap is és holnapután is…. forever :)))




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

One Response to “Barackos sárgadinnykrémleves”

  1. Csilla Bischoff szerint:

    Koszi, Nori! Ezt feltetlen megprobalom!

Szólj hozzá, mondd el véleményed!