Citromos-fahéjas almaleves nyersen






Imádom a nyers gyümölcsleveseket.

Ma finom, savanykás ízekre vágytam, így tovább savanyítottam az alma amúgy is kissé savanykás ízét.

Nagyon finom lett.

Hozzávalók: 1 alma, mandulatejszín (vagy kesutejszín = kesudió turmixolva annyi csekély mennyiségű vízzel, hogy sűrű legyen), csipet himalaya só, édesítésnek stevia vagy méz ízlés szerint, pici darabka gyömbér, fahéj, valódi, frissen facsart citromlé ízlés szerint, csipet vanília por

Elkészítés: A hozzávalókat vízzel összeturmixoljuk, ízesítjük ízlés szerint, és már tálalhatjuk is.

Levesbetétként mangó-, datolyaszilva-, és eper darabkákat tettem bele.

Jó étvágyat! 🙂

További finom, édes gyümölcslevesek a blogon:

Aszaltszilva leves

Barackos sárgadinnyekrémleves

Gyömbéres – őszibarackos mangóleves

Napsárga mangóleves

Fahéjas szilvakrémleves kesutejszínnel

Körteleves

Gyors meggyleves chia maggal

Aszaltgyümölcs leves

Gyömbéres-fahéjas almaleves vaníliás kölesgombóccal

 

citromosfahejasalmaleves500

 




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!