
Imádom a nyers gyümölcsleveseket.
Ma finom, savanykás ízekre vágytam, így tovább savanyítottam az alma amúgy is kissé savanykás ízét.
Nagyon finom lett.
Hozzávalók: 1 alma, mandulatejszín (vagy kesutejszín = kesudió turmixolva annyi csekély mennyiségű vízzel, hogy sűrű legyen), csipet himalaya só, édesítésnek stevia vagy méz ízlés szerint, pici darabka gyömbér, fahéj, valódi, frissen facsart citromlé ízlés szerint, csipet vanília por
Elkészítés: A hozzávalókat vízzel összeturmixoljuk, ízesítjük ízlés szerint, és már tálalhatjuk is.
Levesbetétként mangó-, datolyaszilva-, és eper darabkákat tettem bele.
Jó étvágyat! 🙂
További finom, édes gyümölcslevesek a blogon:
Gyömbéres – őszibarackos mangóleves
Fahéjas szilvakrémleves kesutejszínnel
Gyömbéres-fahéjas almaleves vaníliás kölesgombóccal