Citromos-fahéjas almaleves nyersen






Imádom a nyers gyümölcsleveseket.

Ma finom, savanykás ízekre vágytam, így tovább savanyítottam az alma amúgy is kissé savanykás ízét.

Nagyon finom lett.

Hozzávalók: 1 alma, mandulatejszín (vagy kesutejszín = kesudió turmixolva annyi csekély mennyiségű vízzel, hogy sűrű legyen), csipet himalaya só, édesítésnek stevia vagy méz ízlés szerint, pici darabka gyömbér, fahéj, valódi, frissen facsart citromlé ízlés szerint, csipet vanília por

Elkészítés: A hozzávalókat vízzel összeturmixoljuk, ízesítjük ízlés szerint, és már tálalhatjuk is.

Levesbetétként mangó-, datolyaszilva-, és eper darabkákat tettem bele.

Jó étvágyat! 🙂

További finom, édes gyümölcslevesek a blogon:

Aszaltszilva leves

Barackos sárgadinnyekrémleves

Gyömbéres – őszibarackos mangóleves

Napsárga mangóleves

Fahéjas szilvakrémleves kesutejszínnel

Körteleves

Gyors meggyleves chia maggal

Aszaltgyümölcs leves

Gyömbéres-fahéjas almaleves vaníliás kölesgombóccal

 

citromosfahejasalmaleves500

 




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM