Ez szivárvány saláta egy amolyan mindentbele zöldségsaláta, mely a szivárvány szinte minden színében pompázik. A legjobb, ha bio alapanyagokat választunk.
A hozzávalókat mindenképpen jól mossuk meg! Tehetsz bele mindenféle zöldséget, ami a konyhában van. Most az én receptemet osztanám meg veled. Egyszerű, gyors, szép és egészséges.
Hozzávalók:
kínai kel, fejes saláta, vörös káposzta, újhagyma, vöröshagyma, lilahagyma, sárgarépa, uborka, paradicsom, sárga húsú paprika, piros húsú paprika, csipetnyi himalaya só, extra szűz olívaolaj
Elkészítés:
A hozzávalókat alaposan megmossuk, lecsöpögtetjük, majd elvágjuk apró darabokra, vagy lereszeljük.
Én a salátát és káposztát csíkokra vágtam, az uborkát szeletekre, a hagymát karikára, a paprikát kockákra, a paradicsomokat cikkelyekre, a sárgarépát pedig reszeltem.
A hozzávalókat egy nagy tálban összeforgatjuk, kissé megsózzuk himalaya sóval, majd nyakon borítjuk extra szűz olívaolajjal.
Fogyókúrás főételként is megállja a helyét. Kiváló lúgosító finomság.