Rendkívül könnyű, könnyen emészthető étel, melyet ha elfogyasztasz, a magas rost tartalom miatt jóllaksz, és utána nem esel hanyatt az ágyba a fáradtságtól. 🙂
És még finom is. Friss, üde, roppanós zöldségekből. A salátát a kertemben szedtem.
Hozzávalók: néhány salátalevél, paradicsom, érett avokádó, karalábé, lila hagyma, fokhagyma, sárga húsú paprika, extra szűz olívaolaj (de használhatsz bármilyen más zöldséget is, ami van otthon)
Elkészítés: A zöldségeket és az avokádót a saláta kivételével vágjuk csíkokra, majd helyezzük egy salátalevélre. A saláta levelet göngyöljük össze, és tegyük őket egymás mellé. Én a tetejét megszórtam egy kis vágott lila hagymával, fokhagymával, és leöntöttem egy kiskanálnyi extra szűz olívaolajjal.
Készülnek:
A végeredmény: