Élő bazsalikomos zöldségkrémleves






Fincsi élő bazsalikomos zöldségkrémleves – Ez is egy nyers leves recept, kíváncsi voltam az ízére. Nagyon finom volt, magvas pogácsával fogyasztottam (ami ugyan nem élő, hanem sült, de kezdetnek szerintem nem rossz).

A recept ötlete Gitta receptkönyvéből származik, szerencsére minden alapanyag adott volt itthon. Pillanatokon belül elkészíthető. Van olyan finom, mint egy főtt leves. (ha nem finomabb)

Hozzávalók (kb. 1 adaghoz):

fél kisebb cukkini, kb. 5 cm kígyóuborka, fél paprika, 1 hámozott paradicsom, egy szelet avokádó (a krémessége miatt kell), 2-3 levél friss bazsalikomlevél (ízlés szerint), tisztított víz, Himalaya só

Elkészítés:

A hozzávalókat egy turmixgépbe rakjuk, jól összeturmixoljuk, majd tálba öntjük. Vágott paradicsommal, paprikával és bazsalikom levéllel díszítjük.

Jó étvágyat!




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!