Epres-mangós hajdinakása






Csíráztatott hajdinából készült a mai epres-mangós hajdinakása. Norcsi babám fogyasztotta, természetesen mind elfogyott. 🙂

Remek ízösszhanggal, laktató tízórai vagy uzsonna is lehet.

Pillanatok alatt összedobható, ha van otthon csíráztatott hajdina.

Hozzávalók: egy marék eper, egy marék csíráztatott hajdina, egy marék felkockázott érett mangó

Elkészítés:

A hozzávalókat alaposan összeturmixoljuk és már fogyasztható is.

Díszítésnek tehetsz hozzá a gyümölcsökből, csíráztatott hajdinából, esetleg dióféléket (mandula, kesudió, dió) is keverhetsz bele.

 

Hajdina csíráztatása: élő (nem pörkölt) hajdinát 1-2 óráig hideg vízben beáztatsz, majd egy nap többször hideg vízben átöblíted a kezeddel úgy, hogy a nyálkás-ragacsos réteg lemosódjék róla. Csíráztatási idő: 1-2 nap, utána tedd hűtőbe, így még tárolható egy napig, utána megerjed. Ezen idő alatt fogyaszd el!

További hajdinakása recept:

Avokádós-narancsos hajdinakása

Vegyes gyümölcsös hajdinakása

 

 

 




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM