Fahéjas forró csoki






Forró csoki helyett inkább csak langyos kakaóital lett, mert nem szerettem volna az alapanyagjaimat tönkretenni a forrósággal, de így is nagyon fincsi, melegítő hatású volt a fahéjtól.

Tej- és cukormentes téli finomság egy kis kókuszreszelékkel díszített pohárkában.

Hozzávalók: 2 dl máktej, 1 teáskanál nyers kakaópor,  méz, fahéj, vanília por,

Elkészítés: A máktejet kicsit meglangyítjuk, majd hozzákeverjük a többi hozzávalót: kakaóport, mézet, fahéjat és vanília port ízlés szerint.

Elkészítheted stevia porral is, de szerintem ez mézzel az igazi. Máktej helyett jöhet bármiféle növényi tej, és nyers kakaópor helyett pörkölt is, ekkor nyugodtan forrósíthatod is.

A pohárra a kókuszreszelékes díszt úgy készítettem, hogy a pohár szélét pici mézzel megkentem, majd fejjel lefelé kókuszreszelékbe mártottam. Utána töltöttem bele a fincsi máktejből készült kakaót. Mikor iszod a kakaót, még a finom kókusz íz is belelopódzik az ízek közé.

Minden nap iszok ilyen fincsiséget ebben a hidegben kávé helyett.




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezze a sütiket. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM