Fahéjas zabgolyók






Házi zabtejből megmaradt szárazanyagból készítettem ezt a fahéjas zabgolyót.

A fahéj ugyan melegítő fűszer, és ebben a melegben nem biztos, hogy szerencsés, de én ezt most kigondoltam, és meg kellett csinálnom.

Nagyon finom, nyers desszert.

Hozzávalók: házi zabtejből megmaradt szárazanyag, mandula őrlemény, szezámmag, kókuszzsír, méz (vagy más növényi édesítő), díszítéshez: aszalt gyümölcs: én mazsolát használtam, kókuszreszelék, fahéj

Elkészítés: A zabrosthoz hozzákeverjük a többi hozzávalót: mandula őrleményt, szezámmagot, kis kókuszzsírt, mézet, fahéjat, majd betesszük a masszát a hűtőbe, hogy dermedjen egy kicsit. Ha megdermedt, golyókat formálunk belőle, és meghempergetjük valamiben. Én szezámmagban hempergettem meg, tetejére mazsolát tettem. A tányért eperrel és citromfűvel díszítettem.

Jó étvágyat! 🙂

 




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM