Fűszeres tökmagolajban pácolt tofu nyers diós karifolrizzsel






Ezt a finom ebédet készítettem ma magamnak, amit már előkóstoltam, úgyhogy bátran ajánlok mindenkinek. 🙂

Szeretem a füstölt tofut, ugyan nem sokszor eszek, itt, a mi városunkban nem is kapható talán, de néha-néha ilyen hűvösebb napokon elmegy a zöldségek és gyümölcsök mellé.

Hozzávalók: 2 szelet füstölt tofu, néhány rózsányi nyers karfiol, egy marék dió, himalaya só, tökmagolaj, fűszerkeverék ízlés szerint (én most provance-it használtam: csak szárított fűszerekből áll, nincs benne ízfokozó és egyéb adalékanyag), körítésnek: bármilyen zöldség (nálam retek (aztipaszti ez most jó erős), paradicsom, uborka)

Elkészítés: A tökmagolajat összekeverjük a fűszerkeverékkel és egy kicsit megsózzuk, majd beleforgatjuk a tofukat. A nyers rizshez a karfiolt és a diót külön felaprítjuk, és összekeverjük, majd megsózzuk ízlés szerint. A hozzávalókat elrendezzük egy tányéron, és már ehetjük is.

Jó étvágyat! 🙂

Amit kihagytam, de módosítanék rajta: a fűszeres olajba egy kis zúzott fokhagymát tennék.




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM