Eredetileg paradicsomos gombának készült, de kívánkozott még bele sárga paprika is, így meg akkor már lecsó.
Finom volt. 🙂
A cukkinispagetti nyers, a gombalecsónak pedig a fele az.
Hozzávalók: 1 nagy marék gomba, 1 paradicsom, 1 paprika, fél vöröshagyma, kókuszzsír, himalaya só, őrölt piros fűszerpaprika.
Elkészítés: A vöröshagymát apróra kockázzuk és kevés kókuszolajon megdinszteljük. Felengedjük egy kis vízzel, megszórjuk őrölt pirospaprikával, majd rádobjuk a gombát. Főzzük kicsit, majd a felkockázott paprika és paradicsom felét vagy negyedét is beleforgatjuk. Rottyantunk egyet rajta, végül a nyers paradicsomot és paprikát is bele forgatjuk.
A cukkinispagettihez egy cukkinit csíkokra szeletelünk vagy spirálozóval lespirálozzuk.
Jó étvágyat! 🙂