Gombaraguleves






Még sosem készítettem gombaragulevest, és nem is voltam benne biztos, hogy ízleni fog nekem és a családnak.

Ám olyannyira jól sikerült, hogy még aznap elfogyott.

Mindenkinek nagyon ízlett. Csakis ajánlani tudom mindenkinek.

Hozzávalók:

kb. 300-350 dkg csiperke gomba, kis olaj, bio leveskocka (natrium-glutamát mentes), 2 sárgarépa, 1 fehérrépa, fél vöröshagyma, kis zeller ízesítésnek, petrezselyemlevél, zellerlevél, vegeta levél, himalaya só, csöpp tejszín (helyettesíthető zabtejszínnel) és 2 evőkanál teljes kiőrlésű liszt.

Elkészítés:

Egy kis olajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd felöntjük vízzel a lábost. Beletesszük a répákat és a zöldségleveleket főni, majd hozzáadjuk  a bio leveskockát. Megvárjuk, míg a répák félig megfőnek, ezt követően pedig mehet bele a gomba. Mikor a gomba is megfőtt, behabarjuk egy kis tejszínben elkevert liszttel.  A himalaya sót pedig a főzés végén adjuk hozzá.

Levesgyönggyel és kis reszelt sajttal tálaltam. Isteni! 🙂

Jó étvágyat!




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM