Gyümölcsbonbon






Gyümölcsből bonbon? Hát, csoki az most nincs ebben a bonbonban! Mégis finom. Úgy született, hogy gyermekeim gyümölcsös mandulajoghurtjába kicsit több gyümölcsöt  sikerült turmixolnom, így a maradékot bonbonformába téve lefagyasztottam.

Így is felhasználható gyümölcsturmixokhoz, mandulajoghurthoz, bármikor elő tudunk kapni 1-2 bonbont, ami szép színné varázsolja gyümölcsös alkotásunkat, de önmagában is fogyasztható.

Nem fagy kőkeményre, olyan mint egy keményebb sorbet.

Hozzávalók:

erdei gyümölcsök (v. fagyasztott erdei gyümölcs keverék – áfonya, fekete ribizli, málna, eper, szeder), kakaóvaj, vanília por, pici banán, annyi növényi tej, hogy kissé folyós legyen

Elkészítés:

A hozzávalókat összeturmixoljuk, majd bonbonformába téve a fagyasztóba tesszük.

 




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

One Response to “Gyümölcsbonbon”

  1. Szaffina szerint:

    Ez istenien néz ki!

Szólj hozzá, mondd el véleményed!