Gyümölcsbonbon






Gyümölcsből bonbon? Hát, csoki az most nincs ebben a bonbonban! Mégis finom. Úgy született, hogy gyermekeim gyümölcsös mandulajoghurtjába kicsit több gyümölcsöt  sikerült turmixolnom, így a maradékot bonbonformába téve lefagyasztottam.

Így is felhasználható gyümölcsturmixokhoz, mandulajoghurthoz, bármikor elő tudunk kapni 1-2 bonbont, ami szép színné varázsolja gyümölcsös alkotásunkat, de önmagában is fogyasztható.

Nem fagy kőkeményre, olyan mint egy keményebb sorbet.

Hozzávalók:

erdei gyümölcsök (v. fagyasztott erdei gyümölcs keverék – áfonya, fekete ribizli, málna, eper, szeder), kakaóvaj, vanília por, pici banán, annyi növényi tej, hogy kissé folyós legyen

Elkészítés:

A hozzávalókat összeturmixoljuk, majd bonbonformába téve a fagyasztóba tesszük.

 




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

One Response to “Gyümölcsbonbon”

  1. Szaffina szerint:

    Ez istenien néz ki!

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM