Gyümölcsből bonbon? Hát, csoki az most nincs ebben a bonbonban! Mégis finom. Úgy született, hogy gyermekeim gyümölcsös mandulajoghurtjába kicsit több gyümölcsöt sikerült turmixolnom, így a maradékot bonbonformába téve lefagyasztottam.
Így is felhasználható gyümölcsturmixokhoz, mandulajoghurthoz, bármikor elő tudunk kapni 1-2 bonbont, ami szép színné varázsolja gyümölcsös alkotásunkat, de önmagában is fogyasztható.
Nem fagy kőkeményre, olyan mint egy keményebb sorbet.
Hozzávalók:
erdei gyümölcsök (v. fagyasztott erdei gyümölcs keverék – áfonya, fekete ribizli, málna, eper, szeder), kakaóvaj, vanília por, pici banán, annyi növényi tej, hogy kissé folyós legyen
Elkészítés:
A hozzávalókat összeturmixoljuk, majd bonbonformába téve a fagyasztóba tesszük.
Ez istenien néz ki!