Gyümölcsmártás főzés nélkül






Finom, gyorsan elkészíthető nyári ebéd

gyümölcsökből egyszerűen.

Hozzávalók:

meggy, vegyes gyümölcs (pl. őszibarack, sárgabarack, szilva – én ezeket használtam, növényi tej (pl. rizstej), édesítő (pl. agavé szirup vagy méz), kesutejszínhez: kesudió, víz

Elkészítés:

A meggy nagy részét és egy kis vegyes gyümölcsöt összeturmixolunk rizstejjel, vagy más növényi tejjel. Kesutejszínnel krémesítjük (kesudió, víz, méz – tejfölsűrűségű masszává turmixolva), majd édesítjük ízlés szerint mézzel vagy agavé sziruppal, esetleg más édesítővel.

Ha elkészült gyümölcsdarabokat szórunk bele.

Daraként köleslisztet adtam hozzá.

Jó étvágyat! 🙂

gyumolcsmartas-nyersen-500

 




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!