Immunerősítés C-vitaminnal






Ebben a megfázásos, influenzás időben bizony nem árt egy kis immunerősítés.

Immunrendszeredet többféleképpen edzheted, erősítheted, C vitaminnal (aszkobinsav) is.

A C vitaminról már nagyon sok mindenki hallott, és egy-két információt biztosan Te is tudsz róla mondani.

Ha szeretnél róla többet megtudni, hogy pontosan mennyi C vitaminra is van szükséged naponta, hogy elegendők-e a zöldségek, gyümölcsök a napi C-vitamin bevitelhez, akkor ajánlom Nagy Szaffina: C vitamin című könyvét.

A könyv rendkívül alaposan ír erről a csodás vitaminról.

A könyvben egy kis történelmi áttekintés után megtudhatod, hogy miért is jó tulajdonképpen. Megtudhatod, hogy melyek azok az ételek, amelyek a legnagyobb mennyiségben tartalmazzák a C vitamint. Vajon mi történhet túlzott C vitamin fogyasztás esetén? A jóból is megárt a sok? Ehhez hasonló, és még más kérdésekre is választ kaphatsz a könyvből.

Ajánlom minden egészséges életmódot folytató nő és férfi, anyuka, apuka,  nagymama és nagypapa részére egy kis tanulságos olvasmányként.

Részletek a könyvből:

„ A könyvben egy csokorba gyűjtöttem mind azon ismereteimet, amit tanultam, és tudok az aszkorbinsavról, nevezetesen a C-vitaminról. Több olvasóm is érdeklődött az adott téma iránt, így jött létre ez a kis könyv, amit most ”virtuális kezedben” tartasz. ”

„ Az ismert tavaszi fáradság, vagy az őszi, téli megfázások idején érdemes jobban odafigyelni szervezetünk jelzéseire, és olyan ételek enni, amelyben jelentősen van C-vitamin. Ezek elkerülhetőek, ha szervezetünkben sem hiány, sem túltengés nincsen. ”

„ Azt tudni kell, hogy sokat romlott a minősége a levegőnek, a földnek, a vizeknek, szennyezettebbé vált az emberi gyarlóságtól. Kutatások bizonyították, hogy a 80-as vagy az előtti években, a zöldségekben, gyümölcsökben jóval több ásványi anyag, vitamin volt található, mint napjainkban. Pl: egy sárgarépa adott x mennyiségű vitamint, ásványt, ma ezt közel 100 répával tudod elérni. Ha pl: egy zöldség, vagy gyümölcs összesített ásványi anyag tartalma 400 mg volt, az ma közel 70 mg csupán. ”

„ Óriási tévedés azt hinni, hogy egy jó kis házi készítésű bicske lekvár, vagy télire eltett kompótok, fagyasztott gyümölcsök, konzervek, főzelékek, párolt zöldségek, sütött ételek tartalmaznak elegendő mennyiségű C-vitamint. ”

Ha szeretnéd Te is elolvasni a könyvet,  kattints ide, és megtalálod a részleteket.




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM