Lecsó kölessel






Egyszerű, de nagyszerű! 🙂

Lecsót nagyon sokféleképpen lehet enni. Hagyományosan zsírral vagy olajjal készítik, én most csak csöppnyi kókuszzsírt tettem bele. Lehet nyersen is. Sokan éhesek maradnak utána, nekik ajánlom laktatóbbá tételéhez a kölest. Egészségesebb, mintha kenyeret tunkolnál bele, vagy mással, pl. tarhonyával fogyasztanád.

Az egész elkészítésében nincsen semmi hókuszpókusz csupán annyi, hogy a hagymát nem olajon, hanem kókuszzsíron pirítjuk meg. Természetesen nem tettem bele virslit, mivel nem eszek húst. Ha nagyon hiányzik, szójavirslivel pótolhatod.

A kölest pedig úgy főzzük, hogy előtte jó alaposan leöblítjük, átmossuk, ezáltal eltávolíthatjuk a kesernyés ízét is, amit egyesek nem szeretnek, majd kb. 1,5-szörös, vagy 2-szeres mennyiségű vízzel feltesszük főni. Nagyon hamar, kb. 10-15 perc alatt megfő a köles.

Jó étvágyat! 🙂

 




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM