Ez a joghurt natúr joghurtból van készítve, nem afféle bolti színezékekkel, cukorral és aromákkal telezsúfolt változat, hanem egy egészségesebb alternatíva. Friss csírákkal tovább turbózható a recept.
Elkészítése sem tart sokáig, csupán egy perc az egész. Műaromák, mesterséges színezékek nélkül az igazi.
Hozzávalók:
1 doboz natúr joghurt (élőflórás), 1 teáskanál kanadai juharszirup, 1 teáskanál lenmagliszt, 1 teáskanál zabkorpa, napraforgómag és lenmag a tetejére.
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverem, a tetejét megszórom magokkal.
Megjegyzés:
A joghurt sok rostanyagot tartalmaz, ami segíti a bélműködést. A lenmagliszt és a lenmag segít megtisztítani a bélbolyhokat a káros anyagoktól, elősegíti a belek salakanyagoktól való megtisztulását.