Lenmagos-napraforgómagos joghurt






Ez a joghurt natúr joghurtból van készítve, nem afféle bolti színezékekkel, cukorral és aromákkal telezsúfolt változat, hanem egy egészségesebb alternatíva. Friss csírákkal tovább turbózható a recept.

Elkészítése sem tart sokáig, csupán egy perc az egész. Műaromák, mesterséges színezékek nélkül az igazi.

Hozzávalók:

1 doboz natúr joghurt (élőflórás), 1 teáskanál kanadai juharszirup, 1 teáskanál lenmagliszt, 1 teáskanál zabkorpa, napraforgómag és lenmag a tetejére.

Elkészítés:

A hozzávalókat összekeverem, a tetejét megszórom magokkal.

Megjegyzés:

A joghurt sok rostanyagot tartalmaz, ami segíti a bélműködést. A lenmagliszt és a lenmag segít megtisztítani a bélbolyhokat a káros anyagoktól, elősegíti a belek salakanyagoktól való megtisztulását.




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!