Májusi saláta kapros magtejföllel






A saláta alapanyagai (fejes saláta, spenótlevél, kapor, újhagyma) már a kertünkből valók.

Napsugár növesztette, vegyszermentes talajban termett, saját gondozású, ezek a legfinomabbak. 🙂

Ez csak egy egyszerű saláta, az itthon lévő hozzávalók alapján készítettem.

Hozzávalók: kis csokor fejes saláta, spenótlevél, sárgarépa, olívabogyó, újhagyma, felkockázott avokádó,

Elkészítés: A salátákat és újhagymát felszeleteljük apróra, összekeverjük, ráhalmozzuk a felkockázott avokádót. Olívabogyóval és sárgarépa karikákkal díszítjük a szélét.

Kapros magtejföllel ettem. – Egy kis kesudiót, napraforgó magot, fokhagymát turmixoltam össze vízzel, adtam hozzá egy kis citromlét és himalaya sót, majd belekevertem az apróra vágott friss kaprot.

A májusi saláta otthon termett hozzávalói: fejes saláta, spenót, kapor és újhagyma

Jó étvágyat!

Lepjétek meg  Ti is magatokat egy kis friss, üdítő májusi salátával az otthon lévő hozzávalók alapján!




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!