Sületlen nyers süti 🙂
A mákos kókusztejből megmaradt szárazanyagból készítettem az alapját ennek a desszertnek, de lehet simán teljes mákból és kókuszreszelékből is készíteni.
A máktej és kókusztej receptjét itt találod: máktej és kókusztej.
Lehet együtt is turmixolni a kettőt, így kapsz mákos kókusztejet.
Szóval: a szárazanyaghoz tettem egy kis mézet (vagy lehet édesítésnek aprítógépben datolyavajjá pépesített datolyát is) és kókuszzsírt, majd összegyúrtam és kör alakú formába nyomkodtam.
Tetejére almát reszeltem, melyet, hogy ne barnuljon meg olyan gyorsan, lehet egy kis citromlével megloccsintani.
Tetejét kivi szeletekkel díszítettem.
Jó étvágyat! 🙂
Nori, ez nagyon gusztusos. Meg fogom csinalni.
Ez elképesztően jól néz ki!
Éppen az előbb kommenteltem a máktejhez és tessék Te is reszelt almával párosítod a visszamaradó szárazanyagot!
Gratulálok!
Tutira elkészítem!
Üdv.