Mákos-almás nyers süti






Sületlen nyers süti 🙂

A mákos kókusztejből megmaradt szárazanyagból készítettem az alapját ennek a desszertnek, de lehet simán teljes mákból és kókuszreszelékből is készíteni.

A máktej és kókusztej receptjét itt találod: máktej és kókusztej.

Lehet együtt is turmixolni a kettőt, így kapsz mákos kókusztejet.

Szóval: a szárazanyaghoz tettem egy kis mézet (vagy lehet édesítésnek aprítógépben datolyavajjá pépesített datolyát is) és kókuszzsírt, majd összegyúrtam és kör alakú formába nyomkodtam.

Tetejére almát reszeltem, melyet, hogy ne barnuljon meg olyan gyorsan, lehet egy kis citromlével megloccsintani.

Tetejét kivi szeletekkel díszítettem.

Jó étvágyat! 🙂

 




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

2 hozzászólás to “Mákos-almás nyers süti”

  1. Csilla Bischoff szerint:

    Nori, ez nagyon gusztusos. Meg fogom csinalni.

  2. Timi szerint:

    Ez elképesztően jól néz ki!
    Éppen az előbb kommenteltem a máktejhez és tessék Te is reszelt almával párosítod a visszamaradó szárazanyagot!
    Gratulálok!
    Tutira elkészítem!

    Üdv.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM