Mini pizza korongok






Ezeket a pizza korongokat a zabtejből megmaradt szárazanyagból készítettem, de ennek hiányában is elkészítheted nyers krékerből, kréker alapból.

Nyers pizzát már készítettem kétszer, ezeket itt láthatod:

Nyers pizza

Lenmagos pizza falatkák

Az alapot úgy készítettem, hogy a zabtejből megmaradt zabrosthoz adtam fokhagymát, egy csöppnyi pizza fűszerkeveréket (amiben csak fűszerek vannak, nátrium-glutamát (ízfokozó)- és egyéb adalékanyag mentes), őrölt sárga lenmagot, himalaya sót és egy nagyon pici vizet. Az egészet összegyúrtam masszává, majd kör alakú lapokat lapítottam belőlük.

Betettem az aszalóba, míg kicsit megszikkad, és ropogós lesz.

Erre tettem a feltétet, amit a lenmagos pizza falatkák bejegyzésben már leírtam. Most sajnos a paradicsomos alapba nem volt aszalt paradicsomom.

A paradicsomszószra pedig egy kis gombapörköltet pakoltam, paradicsom- és hagyma szeleteket, olívabogyót. A tetejére bazsalikom levelet biggyesztettem. 🙂

Finom volt.

Jó étvágyat! 🙂




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM