Nagyon finom reform édességet, nyers reform raffaellót készítettem kesudióból, akár vendégváró aprósüteménynek is beillik.
Ízről n em mondani meg, hogy nincs benne mérgező margarin és cukor. Csak természetes alapanyagokat tartalmaz, ráadásul még sütni, főzni sem kell.
A hozzávalókat pár pillanat alatt összekeverhetjük, és már fogyaszthatjuk is.
Hozzávalók: 100 gramm natúr kesudió, néhány szem mandula, kókuszreszelék, egy kis agavé szirup és egy kis kókuszzsír-rizstej, hogy turmixolható legyen a kesudió, kis bourbon vanília por
Elkészítés: A kesudiót és az előzőleg beáztatott mandulát egy csöppnyi kókuszzsírral és rizstejjel, agavé sziruppal krémesre keverem botmixerrel, adok hozzá egy csipetnyi bourbon vanília port, majd hozzákeverek annyi kókuszreszeléket, amennyit felvesz, hogy jól formázható golyó legyen. Golyókat formázok a masszából, majd meghempergetem kókuszreszelékben vagy mandulaforgácsban.
Nagyon finom, ám elég magas zsírtartalmú desszert. Fogysztani csak módjával! 🙂 Ízre megszólalásig hasonlít a bolti raffaellohoz.