Nyers vegán tzatziki






A magtejfölt ízesítettem tovább, tzatzikit készítettem belőle egy zöldségsalátára. Olyan tzatzikit, ami nem tartalmaz tejterméket, tehát nincsen benne joghurt, kefír vagy tejföl.

Nagyon, szinte 90 %-ban hasonlított a kefíres-natúrjoghurtos valódi tzatzikire.

Finom volt, máskor is készíteni fogom.

Hozzávalók:

magtejföl, kapor, himalaya só, uborka, piciny fokhagyma.

Elkészítés:

Az uborkát jól megmossuk és legyaluljuk, majd kissé besózzuk himalaya sóval, és állni hagyjuk kb. 5 percig. Ezután a levét kinyomkodjuk, és összekeverjük a magtejföllel. Kis fokhagymát reszelünk bele, majd kaporral ízesítjük.

Jó étvágyat!




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

One Response to “Nyers vegán tzatziki”

  1. Verli Istvánné szerint:

    A receptek nagyon jó ötletek, bár a hajdina kása nem épp a kedvencem.

    Sok jó ötletet kaptam,én most barátkozom a nyers ételekkel.

    Köszönet a jó ötletekért.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM