Nyers, vegetáriánus „darált hús”






Vega nyers „darált hús” készül Judita Wignall: Nyersből finomat c. könyve alapján.

A masszát aszalóban megszárítom, és morzsalékosra hagyom.

Alapja lehet többféle ételnek, pl. bolognai spagettinek.


Hozzávalók: áztatott és megszárított dió, gyalult cukkini, csiperke gomba, hagyma, petrezselyem, citromlé, szójaszósz, só, bors.

Az arányokat lásd. a könyvben.

A hozzávalókat aprító gépben morzsalékosra aprítjuk, vigyázzunk, hogy ne legyen homogén massza.
Már most elég jó, lágy íze van, tökéletesen ízesíthető lesz bármivel az adott receptnek megfelelően.

Kitűnő növényi húspótló.

Aszalás előtt:

veganyersdaralthuskeszul500

Aszalás után:

veganyersdaralthuskesz500




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM