Paradicsomos padlizsánsaláta






Nagyon finomra sikeredett, padlizsánsalátát még nem készítettem, de fincsi lett.

Eddig a padlizsánnak csak a töltött padlizsán változatát, és a sima padlizsánkrémet és paradicsomos padlizsánkrémet próbáltam ki.

Bármilyen kedvenc fűszerrel elkészíthető.

Hozzávalók: 1 egész padlizsán, 2 paradicsom, egy evőkanálnyi olívaolaj vagy kókuszzsír, fűszer vagy fűszerkeverék (én grill fűszerkeveréket használtam), tejföl vagy magtejföl, himalaya só

Elkészítés: A padlizsánt meghámozzuk és kis kockákra vágjuk. Picit besózzuk, és várunk vele 5-10 percet, míg levet enged. A levet leborítjuk róla, majd befűszerezzük, és így is hagyjuk kicsit, hogy átjárja a fűszer íze a padlizsánt.

Utána kis olajon megpirítjuk a padlizsánt, majd egy tálba szedjük. A paradicsomokat nem sütjük, hanem nyersen tesszük a salátába szintén apróra kockázva. Összekeverjük az egészet, majd tejföllel vagy magtejföllel összekeverjük és úgy tálaljuk.

Én barna rizzsel fogyasztottam, kitűnő vegetáriánus ebéd.

Jó étvágyat! 🙂




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM