Paradicsomos reteksaláta






Akár önmagában, akár főétel mellé is tálalható ez az egyszerű, szép színekben pompázó paradicsomos reteksaláta.

Lehet más öntettel is tálalni, én most citromos-fokhagymás olívaöntettel tálaltam.

Az igazi az lenne, ha a tányéron főétkezés közben nem csak egy kis részt foglalna el a saláta, hanem akár 2/3 rész lenne a saláta, 1/3 rész pedig a főétel, vagy legalábbis fele-fele arány.

Hozzávalók:

2 nagyobb retek, 1 nagyobb paradicsom, saláta levél, spenót levél, tetejére díszítésnek: retek csíra, újhagyma szár

az öntethez: egy evőkanál extra szűz olívaolaj, pár csepp citromlé, kisebb fél gerezd fokhagyma, pici bors

Elkészítés:

A salátákkal a tányért kirakjuk, majd erre rakodjuk rá a paradicsom és retek szeleteket. Az öntethez a hozzávalókat összekeverjük, és a salátára öntjük. A végén friss retek csírával (vagy más csírával) és összeaprított újhagyma szárral megszórjuk a saláta tetejét.

Jó étvágyat!




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM