Pirított gomba párolt brokkolival






Gyors és finom ebéd. A pirított gombának isteni íze van, szívből ajánlom kipróbálásra.

A brokkolit lehet hozzá természetesen nyersen is enni, de én úgy nem bírok belőle sokat, csak egy rózsányit megenni, így gőzben megpároltam.

Elkészítés:

A brokkolit párolóedényben feltesszük főni, addig elkészítjük a gombát. A gombát meghámozzuk, majd egy serpenyőbe icipici olívaolajat vagy kókuszzsírt teszünk (kb. fél evőkanálnyit, és ebben elkezdjük a gombát sütni, ha már picit megpirult, akkor megsózzuk, ekkor mikor kicsit összefonnyad, kis levet ereszt a sótól, és a saját levében is sül egy picit. Amikor már majdnem kész, dobunk a serpenyőbe kis tökmagot és napraforgó magot, ezeket is megpirítjuk.

Ha kész, tányérra szedjük.

Én lucerna csírával, uborkával, paradicsommal tálaltam, és persze hozzá ettem a párolt brokkolit.

Nagyon finom volt! Jó étvágyat! 🙂




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM