Bőséges nyers, friss salátatál csírákkal, magas rost tartalommal. Talán hihetetlennek tűnik egy zsíros húsokhoz és rosttalan bolti szerzeményekhez szokott ember számára, hogy egy ilyen salátatállal is jól lehet lakni.
Csodás ízélményt létre lehet hozni friss, hőkezeletlen, színpompás és illatos zöldségekkel is.
Hozzávalók: néhány saláta levél, retek csíra, lencse csíra, uborka, paradicsom, lila hagyma, olívabogyó, 1 kis teáskanál balzsamecet, fél teáskanál extra szűz olívaolaj
Elkészítés: a saláta levelet a tányérra terítjük, majd erre rakjuk rá az alaposan összeforgatott, apróra vágott hozzávalókat, amit kicsit meglocsolunk balzsamecettel (kis citromlével helyettesíthető) és extra szűz olívaolajjal. Körítésként csírákat helyezünk még a tányérra.
Igazi fogyókúrás ebéd.
***
Ajánlott olvasnivaló:
Jó étvágyat! 🙂