Sárgabarackos-csokis pohárkrém






Pudingpor, vaj, margarin, cukor és egyéb egészségre káros anyag nélkül is lehet ízletes és nagyon guszta pohárkrémet készíteni nyers hozzávalókból.

Férjem méhecskés pohárkrémnek nevezte, mert réteges csíkozása miatt úgy néz ki, mint egy kis méhecske. 🙂

Hozzávalók: egy maréknyi aszalt sárgabarack, 1 egész érett avokádó, kakaópor, kis agavé szirup és stevia csepp, a díszítéshez: banán

Elkészítés: Elkészítettem a sárga krémet: az aszalt sárgabarackot megmostam, majd beáztattam pár óráig, hogy még puhább legyen. Ezt követően összeturmixoltam az avokádó felével. Ezután elkészítettem a barna krémet: az avokádót összeturmixoltam a kakaóporral és agavé szirup és stevia keverékével édesítettem.

A kétféle krémet rétegesen poharakba kanalaztam, majd a tetejére egy kis csokikrémet nyomtam nyomózsákból. A pohár szélét banánnal díszítettem. Nagyon egyszerű és gyors, ugyanakkor isteni finom desszert.

Jó étvágyat!




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

2 hozzászólás to “Sárgabarackos-csokis pohárkrém”

  1. Pfiszterné Nagy Erika szerint:

    Nóri, ez nagyon finom lehet ! én is szeretnék ilyet alkotni !

  2. Sophia szerint:

    Húúú ez gyönyörű:) Gratula hozzá! A méhecskés pohárkrém tényleg találó név:)

Szólj hozzá, mondd el véleményed!