Sült padlizsán és tofu pirított magokkal, lucerna csírával






A mai ebédem körüli készülődésem: a kigondolásból az elmosogatásig kb. 15 percig tartott.

Nagyon finom étel, könnyű elkészíteni, akár egy gyors vacsorának is megfelel egy munkás nap után.

Így készítettem:

Padlizsánt szeletekre vágtam, besóztam és befűszereztem egy kis grill és provance-i fűszerkeverékkel (Na-glutamátmentes!), addig előkészítettem a többi hozzávalót, megpucoltam a fokhagymát, felszeleteltem a füstölt tofut … stb. Egy fél evőkanálnyi olívaolajat felmelegítettem, rádobtam a padlizsán szeleteket, a tofut, majd egy kis apróra vágott spenótleveleket is tettem a serpenyőbe, valamint tökmag- és napraforgó magot is. Ezeket összeforgattam, reszeltem rá fokhagymát, és megvártam, míg megpirulnak és tányérra szedtem őket.

Friss spenót levelekkel és lucerna csírával tálaltam.

Jó étvágyat! 🙂

A főbb alapanyagok:

Sülnek… micsoda illatok terjengtek… hmmm 🙂

A végeredmény:




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM