Sült zeller padlizsánnal (petrezselymes-fokhagymásan)






Egyszerű, gyorsan elkészíthető, finom étel.

Sok friss, nyers salátát ajánlok hozzá, mert a padlizsán eléggé képes felszívni az olajat. Éppen ezért, akármilyen finom is, nem ajánlok többet 2-3 szeletnél.

Fűszerezése: fokhagymás-petrezselymes.

Így készült: A padlizsánt és zellert szeletekre vágtam és besózva állni hagytam egy ideig. Közben olívaolajba fokhagymát reszeltem, és ezt is állni hagytam, hogy az olaj átvegye a fokhagyma ízét. A zöldség szeleteket a fokhagymás olajba forgattam, majd átsütöttem egy serpenyőben, melybe vágtam még 1 fej vöröshagymát is.

Mikor már majdnem teljesen megsült, rászórtam egy kis csokornyi vágott petrezselymet is, és együtt pirítottam őket, míg teljesen meg nem puhultak.

Összevágott salátával, spenóttal, koktélparadicsommal és karikákra vagdalt újhagymával ettem. Finom volt. 🙂

Ezen az adagon ketten osztoztunk Tamással. 🙂

Sül a zeller és a padlizsán:

A végeredmény:




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM