Tökmag pástétom






A Legyen néktek eledelül II. számában találtam ezt a receptet, a tökmagpástétomot.

Ez is, mint a blogon lévő többi recept, kizárólag természetes alapanyagokból készült. Felvágottak, bolti kencék helyett remek választás lehet.

Az ízét kicsit szokni kell eme növényi pástétomnak, de megfelelő körítéssel, sok zöldséggel fogyasztva megállja a helyét.

Hozzávalók:

20 dkg  morzsolt csemege kukorica, 20 dkg hántolt tökmag, 1-2 gerezd fokhagyma, bazsalikom ízlés szerint, fél citrom leve, 1 teáskanál himalaya só (vagy jódozott tengeri só) + víz szükség szerint

Elkészítés:

Turmixold el alaposan a kukoricát nagy teljesítményű turmixgépben, ha szükséges adj hozzá néhány csepp vizet. Ezt követően turmixold hozzá a többi alapanyagot is, hogy a massza homogén legyen.

Szépen díszítve tálalhatod, pirítósra, pászka kenyérre, puffasztott gabona szeletekre ideális kence.

Jó étvágyat!




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezze a sütiket. További információ

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM