Vega-Farm kolbász






Öröm számomra, hogy megkóstolhattam a Vega-Farm, falusi ízesítésű, füstölt vegetáriánus kolbászát.

A legtöbb vegetáriánus kolbász számomra túlságosan száraz, vagy túlságosan darabos, nehezen rágható a benne lévő búzadarabkák miatt, esetleg ízre nem felel meg. Eddig a vegakolbászok piacán csak egy olyant találtam, ami számomra az összes kívánalomnak megfelel, és örömmel jelentem, hogy ez a második.

Állaga tökéletes, nincsenek benne rághatatlan darabok, isteni finom, füstölt-fűszeres íze van.

Facebook oldaluk itt érhető el: https://www.facebook.com/pages/Vega-Farm/134864300012405?ref=ts&fref=ts

Mit is jó tudni erről a kolbászról, azon kívül, hogy finom?

A legfontosabb talán az, hogy ízfokozó, mesterséges aroma, tartósítószer és színezék nélkül készült.

Két ízben kapható: csemege és csípős változatban.

vegafarmkolbaszok500

A terméket jó szívvel ajánlom mindenkinek, különösképpen jól felhasználható azokban  a receptekben ahol a hagyományos kolbászt, kolbászízt, vagy füstölt ízesítést szeretnénk használni, de feldobhatja vele a legegyszerűbb ételeket is mint a paprikás krumpli vagy a székelykáposzta. A kolbász nem csak kenyérre téve finom, hanem levesek, rakott ételek, pástétomok, vegetáriánus fasírtok és pörköltek alapanyagaként is felhasználható. Növényi jellegénél fogva jól beilleszthető a húst kiváltani akarók étrendjébe, mindazoknak akik koleszterin és zsírbevitel csökkentéssel szeretnének természetesen étkezve gyógyulni.

Hamarosan én is jövök (egyelőre) két felhasználási lehetőséggel.

Addig is illatozzon itt a képernyőn ez a gyönyörű fotó róla, mert bizony, az illata is fenséges. 🙂

vegafarmkolbaszkozelrol500

A kolbász összetevőit elolvashatod a csomagoláson:

búza, szójabab, hántolt árpa, zabpehely, étolaj, fokhagyma, őrölt paprika, só, fűszerek.

vegakolbaszrud500

Gyártó:

Vajda Ferencné vállalkozó

Medgyesegyháza, Arany u. 43.

 




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!