Zabfasírt






Ezt még néhány héttel ezelőtt készítettem, és a fényképeim között szemlélődve láttam, hogy jéé, ezt a receptet még nem osztottam meg Veletek.

Most, hogy ilyen meleg van, nem kívánom az olajban sült dolgokat. Szinte egész nap turmixozok, nagyon jól esik.

Ezt a fasírtot hagyományos magyaros ízesítésben készítettem el.

Hozzávalók: házi zabtejből megmaradt zabrost, fokhagyma, himalaya só, őrölt piros fűszerpaprika, bors, lenmag, víz

Elkészítés: A lenmagot megőröljük, és hozzáadunk annyi vizet, hogy kicsit hígabb, de kocsonyás massza legyen. Míg a többi hozzávalót összekeverjük, addig dagadhat, sűrűsödhet. A zabrostot a préselt fokhagymával, sóval, borssal és fűszerpaprikával összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojás-ként (azaz kötőanyagként) használt lenmagos masszát. Jól összegyúrjuk, majd kókuszzsíron kisütjük.

Tipp: még sütés előtt bele lehet forgatni szezámmagba, vagy a fasírtba gyúrni, én sajnos ezt a műveletet most elfelejtettem. 🙂

Összevagdalt paradicsommal, uborkával, olívabogyóval, retekkel és nyers borsószemecskékkel tálaltam.

Jó étvágyat! 🙂




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM