Zabtejszínes őszibarack krémleves főzés nélkül (nyersen)






Imádom a gyümölcsleveseket. Főként nyers formában, hiszen ugyanolyan finomak, mint főzve, de így nem pusztul el bennük a sok értékes vitamin, enzim, életerő.

Szeretem bennük, hogy pillanat alatt elkészíthetőek. Variálhatók bármilyen gyümölccsel.

Zabtejszín helyett kesutejszínnel, vagy bármilyen növényi tejszínnel is finom!

Nekem most zabtejszínem volt itthon, így azzal készítettem. A Müllerben vásároltam, és ez a mostani annyira finom volt… hmmmm… finomabb, mint az összes, amit eddig kóstoltam.

Hozzávalók: őszibarack, zabtejszín, víz, 1-2 cm vanília rúd (vagy vanília por), mangó, méz (vagy xilit), csipetnyi fahéj, csipetnyi himalaya só

Elkészítés: A hozzávalókat a turmixgépbe rakjuk, és brümm… összeturmixoljuk. Lehet beletenni a végén apróra vágott gyümölcsöket, hogy rágcsálni való is legyen benne.

Málna darabkákkal, menta levéllel tálaltam.

barackkremleves-zabtejszinnel500




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

2 hozzászólás to “Zabtejszínes őszibarack krémleves főzés nélkül (nyersen)”

  1. Pálma szerint:

    Csak kérdezem, hogy szerinted télen milyen gyümölccsel készíthető el ez?

  2. Vámosi Nóra szerint:

    Almával, aszalt gyümölcsökkel, fagyasztott erdei gyümölcs mix-szel.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!