Partnereink

Oldalunkon lehetőség van partnerkapcsolat kialakítására, ami banner- vagy linkcserét jelent. Célja, hogy egymás segítségével tovább növelhessük oldalaink látogatottságát, ismertségét.

Jelentkezés: Amennyiben Te is szeretnél felkerülni erre az oldalra partnerként, kérlek a winklerne.nora (kukac) gmail (pont) com oldalon jelezd nekem szándékod. Mivel több honlapot is szerkesztek, kérlek, jelezd, hogy Fitt Nők honlapomról lenne szó. Ajánláskor jelezd, hogy link- vagy bannercserét szeretnél. Kérlek küldd el honlapod címét is, valamint azt is, hogy pontosan melyik aloldalra tudnád kihelyezni a banneremet.  Csakis olyan partneroldal jöhet számításba, ami a honlap minden oldaláról egy kattintással elérhető (ahogyan az az én honlapomnál is működik). Saját bannereink az oldal alján megtalálhatóak, ezek közül szabadon választhatsz, hogy melyiket kívánod elhelyezni oldaladon. Az e-mailes megkeresés után válaszolok Neked, hogy részemről is létrejöhet-e a partnerkapcsolat.

Feltételek: Kizárólag olyan partnerekkel szeretnék együttműködni, akiknek oldalán színvonalas tartalom található. Lehetőleg nem ingyenes tárhelyen található a honlapja és rendelkezik min. 2-es page rank értékkel. Előny, ha a honlap témába vágó (egészség, szépség, nőknek szóló tartalom) de nem feltétel. Amennyiben bannert küldesz, elfogadod azt a tényt, hogy a banneren lévő hirdetésért, annak jogi tartalmáért (képi és szöveges tartalom) teljes mértékben Te felelsz.

Együttműködő Partnereink:

Ezoterikus tanácsok, hogy Te is harmonikus, boldog, bőséggel teli életet élj!

***

Életkert

***

***

***********************************************************************************

Saját bannereink több méretben elérhetőek, ha bannercserét szeretnél, kérlek, jelezd, hogy kb. milyen méret lenne számodra megfelelő.