Fogyni szeretnék

Teljes egészség sajnos nincsen túlsúllyal, ezért az egészséghez vezető út első lépcsője, hogy elérjük a számunkra ideális testsúlyt.

Sok embernek sikerül, ám tapasztalatom az, hogy a legtöbb ember egy idő után megtorpan. Egy másik honlapomon közvélemény kutatást tartottam. Arra a kérdésre szerettem volna megtudni a választ, hogy vajon szerintük mi az oka a legtöbb fogyókúra sikertelenségének.

464 válaszból az alábbi eredmények születtek:

– 38,58 % (179 szavazat): az akaraterő hiánya (!!!)

– 24,35 % (113 szavazat): testmozgás hiánya

– 18,1 (84 szavazat): életmódváltás hiánya

– 10,78 (50 szavazat): jóllakottságérzés hiánya

– 8,19 (38 szavazat): táplálkozási ismeretek hiánya.

Az eredményeket alapul véve döntöttem úgy, hogy útjára indítok egy mini motivációs sorozatot, mely bízom benne, hogy segít azoknak, akik akaraterő gyengeséggel, önbizalom hiánnyal küzdenek. Számukra nagyon fontos lehet a megfelelő szemléletmód kialakítása.

Figyelem!

Nem szeretnélek eget rengető kampányszöveggel kábítani, hogy ha csupán elolvasod a cikksorozatunkat, már attól olvadni fognak a zsírpárnáid, természetesen ezért tenned is kell valamit. A kulcs Te vagy, én csak a mankót próbálom alád tenni.

– Segítek, hogy tisztábban láss a szervezetünk számára szükséges és felesleges ételek között.

– Próbálok önbizalmat csepegtetni beléd, megerősíteni hited.

– Rávilágítok, mennyire könnyebb dolgod lesz, ha elfogadod, és szereted önmagad, és a testedet.

– Igyekszem megváltoztatni a hozzáállásodat, hogy ne csak szenvedő alanya legyél a fogyókúrának, hanem aktív részese is.

– Szeretnék erőt önteni beléd, hogy sikerrel elérhess célodhoz.

A Fogyókúra Motivátor minikurzusban nem étrendi tanácsokat fogsz kapni, hanem inspirációt, biztatást.

A Fogyókúra Motivátor minikurzus ingyenes bárki számára. Jól láttad, ingyenes, nem kerül SEMENNYIBE!

Ha döntöttél, és szeretnél részt venni, szeretnél más hozzáállással, önbizalommal telve fogyókúrád elébe nézni, ne habozz, iratkozz fel az alábbi űrlapon!

Vezetéknév *
Keresztnév *
Email *

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Kérlek, valódi nevet és e-mail címet adj meg, tiszteljük meg egymást ennyivel. Megadott adataidat bizalmasan kezelem, azokat külső fél számára nem szolgáltatom ki. Az E-mail kurzusról, ha nem tetszik, bármikor egy kattintással leiratkozhatsz a levelek alján lévő leiratkozó linkre kattintva.