Szőlőmagliszt, szőlőmag őrlemény házilag






Vajon mi ez a nem túl szép “izé”?
Szőlőlé préselése után maradt szőlőhéj- és szőlőmag maradvány, amit nem dobok ki, hanem

megszárítom és darálóban ledarálom, majd száraz helyen tárolom. A szőlőmag őrleményt fel lehet használni turmixokba, gyümölcspépekbe keverve. Boltokban igen borsos áron vásárolható, ne hagyjuk veszni ezt az értékes anyagot sem!

szolomageshej500




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

2 hozzászólás to “Szőlőmagliszt, szőlőmag őrlemény házilag”

  1. Edir szerint:

    Sziasztok!Milyen darálóval kell megdarálni a szőlőmagot?

  2. Vámosi Nóra szerint:

    Én kávédarálóval szoktam.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!