Szőlőmagliszt, szőlőmag őrlemény házilag






Vajon mi ez a nem túl szép “izé”?
Szőlőlé préselése után maradt szőlőhéj- és szőlőmag maradvány, amit nem dobok ki, hanem

megszárítom és darálóban ledarálom, majd száraz helyen tárolom. A szőlőmag őrleményt fel lehet használni turmixokba, gyümölcspépekbe keverve. Boltokban igen borsos áron vásárolható, ne hagyjuk veszni ezt az értékes anyagot sem!

szolomageshej500




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

2 hozzászólás to “Szőlőmagliszt, szőlőmag őrlemény házilag”

  1. Edir szerint:

    Sziasztok!Milyen darálóval kell megdarálni a szőlőmagot?

  2. Vámosi Nóra szerint:

    Én kávédarálóval szoktam.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM