Gyümölcsös ananászlé






Gitta és Erika blogjában nagyon megkívántam a más gyümölcslevekkel gazdagított ananászlevet, így itthon én is nekiálltam ananászt préselni.

Önmagában is nagyon finom az ananász íze, de hihetetlen, hogy egy kis plusz ízesítéssel milyen finom italt lehet produkálni.

Hozzávalók:

fél ananász leve, 1 narancs leve, kb. 1 alma leve, kis méz, csöppnyi fahéj

Elkészítés:

Az említett gyümölcsök leveit gyümölcscentrifugával kifacsarjuk, összekeverjük, majd ízesítjük csöpp mézzel, és leheletnyi fahéjjal.

Hmmmm, isteni frissítő!




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM