Reformnasi Receptverseny eredményhirdetés


Április 30-án lezárult a Reformnasi Receptverseny recept beküldésének a határideje.

Több, mint egy hónapotok volt arra, hogy ha szerettetek volna, nevezni tudjatok.

Nagyon finom receptek érkeztek gyönyörű fotókkal, köszönöm mindenkinek, aki részt vett ezen a kis versenyen.

Az eredményhirdetés, a győztes kiválasztása igen nehéz feladat volt nekem. Legszívesebben mindenkit megjutalmaztam volna, de csak egyet választhattam. Továbbá nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz függetleníteni magamat attól, hogy szívem a nyers táplálkozáshoz húz. De mivel ez nem volt a receptverseny kiírásában, hogy kizárólag ilyen fajta receptek jöhetnek, ezért minden recept egyforma eséllyel indult.

Menet közben gondoltam arra, hogy átadom a zsűri szerepét valaki másnak, egy másik portál tulajdonosának, hogy még függetlenebb legyen az elbírálás, ám nem szerettem volna mást sem nehéz helyzetbe hozni.

Kevesebb jelentkező volt a versenyre, mint gondoltam, de sebaj, majd legközelebb. 🙂

Ezt a receptversenyt én hagyománynak szerettem volna itt a blogon megteremteni, mindig más témában (levesek, gyümölcsös finomságok, saláták, főételek … stb.), különböző és változatos nyereményekkel, esetleg webshopok felajánlásai révén, de ezt a tervemet talán kicsit elnapolom, nem tudom…  Vagy nyári saláták címmel a közeljövőben újra meghirdetem, majd meglátjuk. A bejegyzéshez való kommentben megírhatjátok, hogy szeretnétek-e, hogy legyen-e mostanában hasonló kiírás.

Örülök, hogy meghirdettem a versenyt, mert öröm volt ilyen ínycsiklandó receptekkel találkozni, és mert talán idő kell, míg több ember veszi a bátorságot, és beküld egy receptet. Talán úgy gondoltátok, hogy “Ááá, úgysem fogok nyerni…” pedig sokszor nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel. És a megjelenő receptek által egy kis reklámot is kapsz, ha van blogod, honlapod… úgyhogy mindenképpen csak nyerhetsz.

Mint a kiírásban szerepelt, egy egészség ajándékcsomagot nyerhet a receptverseny győztese,  és egy két könyvből álló könyvcsomagot a különdíjas.

A nyeremények:

Fődíj:

Különdíj:

Nos, nem is csigázom tovább az érdeklődést, eredményt hirdetek:

A fődíj győztese nem más, mint:

Vargáné Sándor Tímea (http://www.vegansagok.blogspot.com)

A győztes recept pedig:

Mogyorókrémes körtés pite

A különdíjat kapja:

Czimer Kriszta

(http://www.ilikekonyha.blogspot.com)

Recept: rozskeksz.

Kedves Győztesek! Gratulálok Nektek!

A nyertesek e-mailben értesítést kapnak, a nyereményüket az elkövetkezendő napokban, jövő hét eleje körül fogják megkapni.

A többi remek reformnasi receptet is megtekinthetitek majd egy E-book formájában és ingyenesen letölthető lesz az oldalról hamarosan, egy kis segítségként, hogy mindenki kapjon egy kis ötletet, egy kis ihletet az egészséges életmódhoz, egészséges táplálkozáshoz.

***

Várom akkor a kommenteket, hogy hogy tetszett a receptverseny ötlete, legyen-e a továbbiakban…

Ja, és lehet gratulálni a nyerteseknek és persze a résztvevőknek, hiszen az övék is az érdem… 🙂

Hogy kik is voltak a résztvevők? Az ingyenesen letölthető E-bookból hamarosan megtudod.
Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

5 hozzászólás to “Reformnasi Receptverseny eredményhirdetés”

 1. Titi szerint:

  Jééé, hát ez igazán nagy meglepetés számomra! 😀 Egy pillanatig sem hittem, hogy ilyen nagyra értékeled ezt a végtelenül egyszerű kis receptecskét 🙂
  Szívből gratulálok Timinek, nagyon tetszik a receptje, biztos isteni együtt a körte és a mogyoró 🙂
  Nagyon szépen köszönöm Nóra a megtiszteltetést! (Még mindig nem tudom elhinni:) Nagy élvezettel fogom elkészíteni a recepteket a könyvekből, az biztos 🙂

 2. Titi szerint:

  Nagyon kíváncsi vagyok az e-bookra, hogy milyen ötletekkel rukkoltak elő a többiek!

 3. Szamóca szerint:

  Nóra, köszönöm szépen! Sikerült jól meglepned, egyáltalán nem számítottam rá, hogy ennyire fog tetszeni ez a finomság. Nagyon-nagyon örülök! 🙂
  Ráadásul ebből a sütiből könnyedén lehet nyerset is varázsolni: ezt a mogyorókrémet félbevágott körtékbe töltve máris kész a nyers édesség. A tésztát lazán el lehet hagyni, vagy esetleg egy nyers tésztát készíteni alá.

  Kriszta gratulálok neked is!
  Nagyon jól néz ki a sütid, biztosan nagyon finom is.

 4. Szaffina szerint:

  Nagyon jó ötlet a receptverseny!

  Gratulálok én is a győzteseknek! Az e-book engem is érdekel! Várom!

 5. tutora szerint:

  Gratulálok a nyerteseknek. És kíváncsian várom az e-book-ot. Ennél jobban már csak a következő receptversenyt várom! (Ne napold el!)

Szólj hozzá, mondd el véleményed!