Mazsolás kukoricakása






Magdika féle kukoricakásának álltam neki ma én is. Annyira guszta lett, amit ő készített, és utána Katalin, hogy elcsábultam.

Nekem nehéz volt,  én továbbra is maradok a zöldségeknél, gyümölcsöknél, de talán gyermekeim örömmel fogják majd enni. Ha ízlik majd nekik, legközelebb úgy készítem, hogy a masszába szórom a mákot, nem a tetejére. 🙂

Hozzávalók: 3 rész víz, 1 rész kukoricadara, méz ízlés szerint, mazsola (+ még ízlés szerint, a mit szeretnél: én mákkal szórtam meg, és szőlőszemekkel körítettem).

Elkészítés: A vizet a mazsolával együtt feltesszük forrni, addig a mazsola is megpuhul, és amikor forr a víz, beletesszük szép lassan a kukoricadarát. Keverünk rajta párat, míg a kukoricadara meg nem sűrűsödik, mikor kicsit kihűlt, édesíthetjük tetszés szerint (pl. mézzel).  Egy tálba öntjük, és megvárjuk, míg kihűl. Ha kihűlt fejre borítjuk a tálat és szeletelhetjük torta módjára.

 




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM