Petrezselymes párolt zöldségek






Ecsedi Katától megkívántam a párolt zöldségeket, úgyhogy a mai ebédemhez elővettem a pároló edényemet,

és gőzben megpároltam néhány karikázott sárgarépát, fehér répát és egy kis zellert és egy kis borsót.

Petrezselymet apróra vágtam, és egy picike olíva olajon megpirítottam, majd a készre párolt és megsózott  zöldségekhez kevertem.

Ennyi. 🙂

Nagyon finom lett, többször fogok ilyen köretet is készíteni a családnak, nekem pedig finom fő fogás lesz a téli időszakban, mikor lehet, hogy nem csak nyerset fogok kívánni.

Jó étvágyat! 🙂

 




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM