Almás karfiolleves






Sophia blogjában láttam az ötletet, és egy kis változtatással én is kipróbáltam.

Hogy hogy ízlett? Háát, nem is olyan rossz … kategória. Mindenesetre észrevettem, hogy minél több nyers ételt eszek, annál hamarabb jóllakok. Ez a leves is igen kiadós volt, nem is tudtam mindet egyszerre megenni.

Hozzávalók:

3-4 rózsányi nyers karfiol, 2 db alma (én többet tettem bele, mint Zsófia receptjében szerepel, ugyan úgy is megkóstoltam, de nekem túl káposztás-karfiolos íze volt), kis méz, kb. 10 szem kesudió, annyi víz, hogy közepesen sűrű levest kapjunk.

Elkészítés:

A hozzávalókat a turmixgépben alaposan összeturmixoljuk, majd tányérra öntjük. Én csipet vaníliával szórtam meg és almaszeleteket és néhány kesudiót tettem a tetejére.




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!