Reggelire készítettem, és még van a gyümölcsökből, úgyhogy azt hiszem, ma ezen fogok élni. 🙂
Annyira finom ízorgiát lehet csinálni a papayával, hogy az már minden képzeletet felülmúl.
Önmagában a papayát enni nem annyira szeretem, de így turmixokba, más gyümölcsökkel keverve nagyon kihozzák egymás ízét. Főleg az ananásszal! Hmmmm…. :)))
Ami igazán értékes a két gyümölcsben, az két fontos enzim: a papayában található papain és az ananászban található bromelain.
Sok fogyókúrázó az ananászt és a papayát kapszulázva fogyasztja fogyi kapszula formájában, pedig a természet az mindig okosabb. Fogyaszd így, kerek egész gyümölcs formában, azokkal a felfedezett és még felfedezetlen tápanyagokkal együtt, amik együtt adják a lényegét.
Hozzávalók: 1 szelet papaya, 1 szelet ananász, növényi tej (nálam rizstej), csipet stevia por
Elkészítés: Összeturmixoljuk a hozzávalókat.
Egészségetekre! 🙂