Zöldséges vacsora






Finom, tápláló, könnyű, egészséges vacsora. Még maradt egy kis szelet csicserikolbász, azt ettem egyik vacsorára –

körítésnek volt fekete retek, kápia paprika csíkokra felvágva, brokkoli csíra és hagyma csíra, valamint paradicsomos-fűszeres kréker.

Brokkoli csírát és hagyma csírát nekem általában nem sikerül itthon csíráztatni, hagymából csak néhány szál csírázik ki, a brokkoli ugyan kihajt, de nagyon hamar megvénül, ezért ezeket sokszor boltokból szerzem be, ha már nagyon kiéhezem rájuk.

A hagyma csírának az ízét imádom, a brokkoli csírát pedig szuper egészségvédő hatásáért eszem.

Nektek van tapasztalatotok ennek a két magnak a csíráztatásával kapcsolatban?




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

One Response to “Zöldséges vacsora”

  1. Kállay Ildikó szerint:

    Nekem sem csírázott ki a hagyma, 2 hétig próbálkoztam vele, csak megbüdösödött:( Ugyanígy jártam az árpával is, de azt már 1 hét után ki kellett dobni, olyan büdös voltv:DDD

Szólj hozzá, mondd el véleményed!