Finom, tápláló, könnyű, egészséges vacsora. Még maradt egy kis szelet csicserikolbász, azt ettem egyik vacsorára –
körítésnek volt fekete retek, kápia paprika csíkokra felvágva, brokkoli csíra és hagyma csíra, valamint paradicsomos-fűszeres kréker.
Brokkoli csírát és hagyma csírát nekem általában nem sikerül itthon csíráztatni, hagymából csak néhány szál csírázik ki, a brokkoli ugyan kihajt, de nagyon hamar megvénül, ezért ezeket sokszor boltokból szerzem be, ha már nagyon kiéhezem rájuk.
A hagyma csírának az ízét imádom, a brokkoli csírát pedig szuper egészségvédő hatásáért eszem.
Nektek van tapasztalatotok ennek a két magnak a csíráztatásával kapcsolatban?
Nekem sem csírázott ki a hagyma, 2 hétig próbálkoztam vele, csak megbüdösödött:( Ugyanígy jártam az árpával is, de azt már 1 hét után ki kellett dobni, olyan büdös voltv:DDD