Csicseriborsó saláta






A gombás csicseriborsó fasírtból megmaradt csicseriborsót salátának készítettem el.

Nagyon finom, laktató, pikáns ízű, sokféle étellel kombinálható.

Hozzávalók:

csicseriborsó (előző éjszaka beáztatott és megfőzött vagy konzerv), csöpp szőlőmagolaj, fűszerek ízlés szerint: Himalaya só, bors, balzsamecet, citromlé, fokhagyma por, lila hagyma.

Elkészítés:

A csicseriborsót egy csepp szőlőmagolajon megpirítom, közben megsózom és rászórom a borsot és fokhagyma port.

A lila hagymát apróra felszeletelem, összekeverem a megpirított csicseriborsóval.

Az egészet leöntjük egy kis balzsamecettel és ráfacsarunk egy kis citromlevet.

Újra összeforgatjuk és már fogyaszthatjuk is.

csicseriborsosalata500




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!