Csicseriborsó saláta






A gombás csicseriborsó fasírtból megmaradt csicseriborsót salátának készítettem el.

Nagyon finom, laktató, pikáns ízű, sokféle étellel kombinálható.

Hozzávalók:

csicseriborsó (előző éjszaka beáztatott és megfőzött vagy konzerv), csöpp szőlőmagolaj, fűszerek ízlés szerint: Himalaya só, bors, balzsamecet, citromlé, fokhagyma por, lila hagyma.

Elkészítés:

A csicseriborsót egy csepp szőlőmagolajon megpirítom, közben megsózom és rászórom a borsot és fokhagyma port.

A lila hagymát apróra felszeletelem, összekeverem a megpirított csicseriborsóval.

Az egészet leöntjük egy kis balzsamecettel és ráfacsarunk egy kis citromlevet.

Újra összeforgatjuk és már fogyaszthatjuk is.

csicseriborsosalata500




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM