Gyümölcspép






Csak egy egyszerű kis gyümölcspép. Nincs benne semmi különleges, de talán néhányan baba koruk óta nem esznek gyümölcspürét, pedig joghurt vagy más egészségtelen kanalas desszert helyett egyszerűbb ezt összedobni.

A gyümölcsöket a szezon gyümölcsei szerint lehet variálni, én most almából és narancsból és banánból készítettem, amihez az íz kedvéért még pluszban egy-két evőkanálnyi fagyasztott málnát turmixoltam.  Ősz tájékán pedig az őszibarackból lehet igazán finom pürét készíteni.

Lepd meg magad és/vagy gyerekeidet egy ilyen kis fincsi gyümölcspürével. Reggelinek vagy tízórainak ajánlom leginkább.

Hozzávalók: 1 alma, 1 narancs, fél banán, ízesítőket lehet ízlés szerint: fahéj, vanília por, citromlé, gyömbér … stb. – én most nem tettem bele semmit, mert elég édesek és savanykásak voltak a gyümölcsök.

Elkészítés: Az egészet víz nélkül összeturmixoljuk. Kesudióval, mazsolával, dióval és chia maggal megszórva díszítettem.

Jó étvágyat! 🙂




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!