Őszibarack krémleves kesutejszínnel, főzés nélkül






Imádom a nyers krémleveseket, a kesutejszínnel egy tejmentes, selymes, krémes levest kapunk.

Bármilyen más gyümölcsből elkészíthető.

További finom ötletadó nyers gyümölcslevesek a blogon:

Citromos – fahéjas almaleves

Barackos sárgadinnyekrémleves

Fahéjas szilvakrémleves kesutejszínnel

Hozzávalók: őszibarack vagy nektarin, egy marék kesudió, víz, méz (vagy xilit vagy stevia), citromlé (valódi citrom leve)

Elkészítés: A kesutejszínt elkészítjük: kesudiót turmixolunk vízzel, de annyira, hogy teljesen krémes legyen, ne maradjanak benne darabok. Az elkészült kesutejszínt tovább turmixoljuk az őszibarackkal, ezt is teljesen krémesre.

A végén ízesítjük: édesítjük mézzel illetve savanyítjuk citromlével.

Jó étvágyat! 🙂

oszibarackkremleves500

 




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!