Avokádókrémes padlizsán szeletek csírával






Egyik nap ez volt a nyersebédem: padlizsán szeletek avokádókrémmel, magtejfölből készített tzatzikivel és lucerna csírával vega baconnel körítve.

Számomra a nyers főételeknek ugyan visszafogottabb íze van, főként a zöldséges ételeknek, mint a megszokott hagyományos társaiknak, de azért örülök, hogy mostanában egyre több olyan ételt sikerül összehoznom, amit meg is tudok enni jóízűen.

Hozzávalók:

4 szelet padlizsán (ha nincs, cukkini is jó, szerintem abból még finomabb lenne), himalaya só, avokádó krém, magtejfölből készült tzatziki, lucerna csíra, tálaláshoz: póréhagyma karikák, vega bacon (azaz aszalt, pácold padlizsán szeletek)

Elkészítés:

A padlizsán szeleteket (kb. 0,5 cm-es) enyhén besózom, majd egy-két percig állni hagyom. Rákenem az avokádó krémet, leborítom tzatzikivel, és megszórom lucerna csírával.




Hozzászólhatsz a témához, or Hivatkozhatsz bejegyzésünkre.

Szólj hozzá, mondd el véleményed!

Powered by WordPress | For Free T-Mobile Phones visit www.BestInCellPhones.com | Thanks to iCellPhoneDeals.com, MMORPG Games and Fat burning furnace review

A weboldal sütiket (cookie) használ, hogy a biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldal további olvasásához kérem engedélyezd a sütiket. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséget nem vállalunk.
Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, hogy minden esetben feltétlenül kérd ki orvosod tanácsát is.


FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATVÉDELEM